Den ekonomiska elsparkcykeln

I tider när man vill slippa att åka buss och tunnelbana, alternativt när man vill spara pengar på busskort och att åka kommunalt, kan en elsparkcykel komma väl till pass. Det är det ekonomiska valet som står före alla andra val! Sommar som vinter – elsparkcykeln är alltid räddaren i nöden.

Idag finns det många olika typer av elsparkcyklar som du både kan hyra på stan eller köpa i butik. Allt fler företag förstår vikten av att sölja privata elsparkcyklar för folk att ta med sig mellan möten och pendla med i storstäderna. Med en elsparkcykel 350w kommer du fram i rättan tid, varje dag.

De ekonomiska fördelarna

Att äga egen elsparkcykel har som sagt många ekonomiska fördelar, speciellt i tider då du behöver spara och gneta. Du slipper undan dyra lokaltrafikkort och undviker dessutom trängsel i tunnelbanor och långsamma bussar och tåg. Förvisso kan du inte pendla helt mellan städer på en vanlig elsparkcykel men den är ett ypperligt hjälpmedel när du vill ta dig fram mellan möten eller när tunnelbanan är i strejk etcetera. Dessutom är de okej att köra om du är lite berusad

” De är ju jättebra om man ska ta sig lite längre sträckor. Man kan lämna och hämta dem var som helst, behöver inte leta p-plats!”

Andra aspekter som gynnar dig

En elsparkcykel kostar några tusenlappar men tänk på hur mycket du sparar in på annat. Utöver den finansiella aspekten ligger det även vidöppet att du får frisk luft när du susar fram på småvägar och trottoarer. Elsparkcykeln kan tas med och vikas ihop lätt så att den har sin givna plats på kontoret, i hallen eller på balkongen när den inte används. Genom att den tar lite plats kan den användas nästan när som helst och dessutom är den miljövänlig och släpper inte ut koldioxid och en massa onödiga gifter. Visst finns det folk som är negativa men det är en relativt liten grupp.